fbpx
  • English
  • Italiano

Zomercursussen Yoga Vacanza – juli en augustus 2015

De eerste yoga vakantie Italië van dit seizoen begint de week van 11 juli 2015  – initiatief van de yogaschool Yoga Marche ASD in Macerata, Marche (Italië) – lessen van de Nederlandse yogalerares Phaedra de Zeeuw.

Een week waarin je tot jezelf komt, nieuwe energie krijgt en inspiratie opdoet van de mooie omgeving, het heerlijke en gezonde eten, de kunst en de natuur. Bij Yoga Vacanza staat dit centraal. De yogavakanties zijn een initiatief van de yoga school Yoga Marche ASD, in Marche, Italië.

De eerste yogaweek in Italië is van 11 tot 17 juli 2015, gevolgd door de yogavakantie van 25 tot 31 juli en tenslotte de yoga vakantieweek in Italië van 22 tot 28 augustus 2015.

Ook deze zomer biedt de Nederlandse yoga lerares Phaedra de Zeeuw vanaf haar yoga school in Macerata, Marche, Italië yogaweken aan voor wie open staat voor verdieping, voor wie nieuwe energie wil krijgen en voor wie op zoek is naar ontspanning. De weken zijn bedoeld voor iedereen die met plezier yoga wil beoefenen in een warme omgeving, daarbij geniet van rust en stilte en zich wil laten inspireren door de schoonheid, de prachtige  natuur, het  heerlijke eten en goed gezelschap. De yoga lessen vinden plaats in de ruime yoga school en in het prachtige natuurreservaat van de Abdij van Fiastra (5 minuten met de auto vanaf de yogaschool).

 

Yoga, kunst en genieten in Italië

Sinds 2000 werkt en woont de oprichtster van Yoga Vacanza Phaedra de Zeeuw in Italië, in 2013 opent ze de yoga school Yoga Marche ASD en vanaf dat moment wijdt ze zichzelf met liefde en vreugde aan de wekelijkse yoga lessen en de yogavakanties tijdens de warme zomermaanden.

Zij verwelkomt je in Italië en deelt graag haar liefde voor dit prachtige land. Haar ervaring als kunsthistorica en organisator van culturele reizen in Italië geeft ze graag door tijdens de facultatieve excursies  in de yogavakantie. Daarnaast brengt ze je naar mooie plekken in de natuur voor een wandeling, om te zonnen of te zwemmen.

Het dagprogramma van de yogaweek is bedacht om een mooi evenwicht te hebben tussen actie en rust: wat beter dan de dag beginnen met een yogales in de ruime en goed uitgeruste yogaschool, vervolgens een voedzame en gezonde Italiaanse lunch gemaakt met verse, plaatselijke ingrediënten, gevolgd door vrije tijd om te wandelen in het mooie natuurpark, te paardrijden, te zwemmen, of uit te rusten. Aan het einde van de dag een rustige yoga les met ontspanningsoefeningen en oefeningen die nieuwe krachten geven. Buiten de yogalessen is het alleen al een plezier om gewoon wat rond te rijden (of te lopen) in dit gebied. Een auto is een aanrader. In Macerata kun je genieten van een Italiaanse opera avond in het openlucht theater Sferisterio di Macerata; voor een bergwandeling in de Sibellijnse Bergen is het 20 minuten rijden. In het natuurpark van de Abdij van Fiastra zijn goede wandelpaden en je kunt er paardrijden of een massage of sauna nemen in het Wellness Centre Armonia, zwemmen in het meer van Fiastra of helemaal niks en lekker luieren.

 

Yoga Vacanza aanbod

Yoga Vacanza – yogavakantie in Marche, Italië –  Kosten voor de yoga €280,00. De prijs is inclusief  de yogalessen van Nederlandse yogadocent en de facultatieve activiteiten zoals de excursies. De prijs is niet inclusief overnachtingen en maaltijden.

Accommodatie is in het natuurpark van de Abdij van Fiastra, of in het dorp Urbisaglia, 5 minuten met de auto vanaf de yoga school.

 

Informatie en inschrijvingen

Bel naar +39.3391549559 of stuur een email naar info@yoga-vacanza.com

 

Yoga Vacanza

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestDeliciousEmailShare