fbpx
  • English
  • Italiano

De abdij van Fiastra

 

Natuurlijke gelukzaligheid


Het Natuurpark

Yoga lessen zijn in de ruime yogaschool Scuola Yoga en  in het prachtige park van de nabijgelegen abdij, middenin het natuurreservaat van de abdij van Fiastra.

Een ideale plek om te wandelen, om af te spreken met vrienden, om te picknicken of om te ontspannen, il dolce far niente.

Bezoek de website van de Fiastra Abdij Stichting.

 

Architectuur uit de 12de eeuw

De abdij ligt in het Natuurreservaat van de Fiastra Abdij. Het is omgeven door boerenlandschap, glooiende heuvels, bossen en mooie wandelpaden. De abdij is een klassiek voorbeeld van Cistercijnse architectuur. Lees meer over het complex

Het was gesticht in 1142, maar de eerste monniken begonnen met het bouwwerk al aan het einde van de elfde eeuw. De lange aanwezigheid en het werk van de monniken is nog steeds merkbaar èn voelbaar.

Veel soorten dieren en planten genieten van protectie in het Natuurpark; het park bestaat uit 738 hectaren grond  dat aangelegd is met tuinen, een eeuwenoud park met prachtige, zeldzame bomen, bossen, en boerenland. 

 

Serene atmosfeer

Een mooie wandeling door het natuurpark leidt naar de abdij van Fiastra. Dit indrukwekkende, middeleeuwse monument dat één van de belangrijkste in Italie is, is open voor bezoekers en je kunt je hier onderdompelen in een vredige atmosfeer van spiritualiteit, omgeven door de schoonheid van de natuur. Een zeer inspirerende atmosfeer!

 

Excursies tijdens de Yoga vakantie Italie

Tijdens de Yoga vakantie in Italie organiseren we optionele activiteiten zoals begeleide bezoeken en excursies (naar de middeleeuwse abdij, of het meer van Fiastra, naar de Sibillijnse bergen of het strand).

 

Het Natuurpark van de Fiastra Abdij, Marche Italie


 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestDeliciousEmailShare