fbpx
  • English
  • Italiano

Waar we zijn


Voor informatie en inschrijvingen voor de Yogavakantie Italie – vakantie in Italie Yoga, stuur een email naar info@yoga-vacanza.com of bel: +39.334 3295197  of +39.1960113 (in het Nederlands, Engels of Italiaans) 

E-Mail    info@yoga-vacanza.com

Adres

Scuola YogaLoto

Via Bruno Tano 54

62010 Sforzacosta di Macerata (MC) Italie

 

Mob.        Phaedra: +39.334 3295197  / vast nr. +39.0733.1960113

… in het Nederlands, Engels of Italiaans …

 

 

 

 

Hoe ons te bereiken


Met de auto

Vanaf de tolweg A14 neem de afslag Civitanova Marche, neem daarna de snelweg (Superstrada SS77) richting Tolentino; vervolgens de afslag Macerata Ovest nemen.

Aan het einde van deze afslag links afslaan; rechtdoor rijden tot je aankomt in het dorp Sforzacosta. Bij de eerste kruizing in het dorp links afslaan richting Tolentino. Na ongeveer 200 meter is een klein park aan je rechterhand, daar rechts afslaan en gelijk weer een keer rechts afslaan. Rijd het parkeerplein op, welkom!

Vanaf Rome richting Spoleto en vervolgens richting Foligno. Neem de snelweg (Superstrada SS77) in de richting Macerata en neem de afslag Macerata Ovest.

 

Met het vliegtuig

Ancona Falconara Airport is het dichtstbijzijnde vliegveld; Ryanair heeft vluchten op Ancona Falconara Airport (1 uur rijden vanaf de yogaschool). Ancona Airport heeft nationale en internationale vluchten vanaf Rome, Milaan, München, Parijs etc. Het is mogelijk een auto te huren en het af te halen van Ancona-Airport. Vliegen op Bologna met KLM  is ook een goede optie, het is dan nog 2 uur met de trein. Er zijn goedkope vluchten op Rome en Milaan.

De vliegvelden van Rome and Bologna (2 – 3 uur rijden)en Rimini, Perugia en Forli (1-2 rijden) zijn goede opties.

 

Met de trein

Het is mogelijk om met het openbaar vervoer te reizen. We kunnen je komen ophalen van het treinstation Urbisaglia / Sforzacosta.

Hier kun je de treintijden bekijken: www.trenitalia.com

 

Persoonlijke reisinformatie

Als je meer reisinformatie wilt ontvangen kun je contact met Phaedra opnemen: info@yoga-vacanza.com

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestDeliciousEmailShare