fbpx
  • English
  • ItalianoIyengar-Yoga-vacanza-estate

Maaltijden


Italie Yoga vakantie Maaltijden en Italiaans eten

De maaltijden tijdens de yogavakantie in Italie zijn gezamelijk (facultatief) in restaurants in de omgeving. De meeste accommodaties zijn inclusief ontbijt en in een aantal accommodaties is een keuken voor het bereiden van ontbijt, lunch of dinner.

In de winkels in het dorp zijn verse etenswaren te koop voor wie zelf zijn eten wil klaarmaken en daarnaast zijn er kant en klare Italiaanse gerechten te koop bij de delicatessenwinkels. In het park van de abdij van Fiastra is een boerenwinkel waar je heerlijke etenswaren kunt kopen voor een lekkere en gezonde maaltijd, een picnic of een broodje.

 

Restaurants in de omgeving

- In restaurant Un Punto Macrobiotico, slechts twee minuten lopen vanaf de yogaschool, kun je volledige, uitgebalanceerde en biologische maaltijden eten voor €8,00. In dit artikel kun je meer lezen over het macrobiologische restaurantketen in Italie lees meer over Un Punto Macrobiotico.

– Restaurant La Baita gelegen is middenin het natuurpark. Hier kun je genieten van lekker Italiaans eten, overdag in de zonneschijn en verse lucht, en ‘s avonds onder de sterrenhemel. 

– Naast de kerk van de abdij is Restaurant Da Rosawaar ze verschillende soorten huisgemaakte pasta’s serveren, en andere plaatselijke, traditionele maaltijden in de mooie omgeving van de abdij.

– Bij het agriturismo La Selva kun je naast paardrijden ook merenda’s eten (een namiddag snack met verschillende soorten antipasti), maar ook pasta’s en andere plaatselijke, traditionele gerechten. Zij serveren ook buiten in de tuin.

- In het centrum van het kleine historische dorp Urbisaglia is restaurant Locanda Le Logge, heerlijk eten en een mooie locatie; ook voor een kleine wandeling in het dorp na het eten. Zij verhuren ook kamers.

– Op het centrale plein van de stad Macerata is restaurant Lord Bio, met biologische, veganistische en vegetarische keuken, in een historisch gebouw uit de vijftiende eeuw. Voor een heerlijke lunch, of koffie en ijs in de middag en aperitief en diner in de avond.

In het Natuurpark van de Fiastra Abdij en in de omgeving zijin verschillende restaurants, pizzeria’s, bars en osteria’s waar je heerlijke Italiaanse maaltijden kunt eten. Alle deelnemers van de yogavakantie in Italie krijgen bij aankomst een lijst met suggesties en adressen.

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestDeliciousEmailShare