fbpx
  • English
  • Italiano

 

Boekingsvoorwaarden


BOEKINGSVOORWAARDEN:

  1. Om de plaats voor de yogacursus te bevestigen vragen we een aanbetaling (de helft van het totaalbedrag van de yogacursus). Op het moment dat we in een email een kopie van de bankoverschrijving ontvangen hebben bevestigen we uw reservering. De saldo-betaling kunt u tot vier weken voor aanvang van de cursus betalen, mits anders overeengekomen. De betaling kan gemaakt worden met een bankoverschrijving en we vragen een kopie van het betalingsbewijs naar ons te sturen in een email. Als u een boeking maakt later dan vier weken voor aanvang van de cursus, zullen wij u vragen om het totaalbedrag van de boeking te betalen. Op het moment dat we de kopie van het betalingsbewijs ontvangen, bevestigen wij uw boeking per email.
  2. We raden reizigers aan om een reisverzekering af te sluiten.
  3. Als u onverwachts de reservering moet annuleren, laat u ons dat dan zo snel mogelijk weten via email.
  4. Voor het verplaatsen van een reeds bevestigde inschrijving naar een andere datum in hetzelfde jaar worden €25,00 administratiekosten in rekening gebracht.
  5. Onze annuleringsvoorwaarden: tot 3 maanden van te voren annuleren volledige terugbetaling van de aanbetaling min €25,00 administratiekosten. Tot 2 maanden van te voren annuleren: terugbetaling 30% van de aanbetaling. Annuleringskosten voor annuleringen tot 1 maand voor aanvang van de cursus zijn 50% van het totaalbedrag van de cursus. Annuleren in de periode minder dan 1 maand tot aanvang van de cursus geen terugbetaling, maar mogelijk om de inschrijving te verplaatsen naar een andere cursus in hetzelfde jaar indien er plaats is.
  6. In het onwaarschijnlijke geval dat wij een vakantie moeten annuleren, zal de volledige som die betaald is aan Scuola Yoga tot het moment van annulering, terugbetaald worden. Geen verantwoordelijkheid kan worden genomen voor de geboekte reis of andere gemaakte kosten.
  7. Alle medische informatie en voedselallergie gegevens moeten worden doorgegeven alvorens de boeking te maken. Geen verantwoordelijkheid kan worden genomen voor informatie die niet vóór de aanvang van de cursus is doorgegeven.

 

 

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestDeliciousEmailShare